top of page
vitalizáló infúziós terápiák.png

Vitalizáló Infúziós Kezelések

Rendelési idő: hétfőtől péntekig 07h-tól 13h-ig

Nyerje vissza energiáját, vitalitását, szépségét forradalmi infúziós terápiáinkkal!

 

Közvetlenül a véráramba juttatott tápanyagokkal azonnali hatást érhet el. Próbálja ki egyedi kezeléseinket, és tapasztalja meg az életerőt újra!

  • Az infúzió magas dózisban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek. Mivel megkerülik az emésztőrendszert, a biológiai hasznosulás 100%-os lesz! Ha ezt a koktélt szájon keresztül adnánk, a felszívódás mindössze 20%-os lenne, ami nagy a különbség.

  • A  kezelésekhez nem szükséges előzetes egészségügyi felmérés.

  • Már egy infuzió javitja az általános fáradtság, kimerültség tüneteit, de javasolt 2-3 alkalommal megismételni 14-21 nap között.

  • Az infúziós oldatokat szakképzett egészségügyi személyzet késziti elő, és adja be, figyelembe véve az egyéni érzékenységeket és allergiákat.

  • Az infúzió, az összetételtől és páciensünk állapotától függően kb. 50-90 perc alatt csöpög le. Ez idő alatt Ön nyugodt körülmények között, kezelőágyon fekve tölti el az időt olvasva, zenét hallgatva.

 

Pácienseink az alábbi vitalizáló infúziós kezelések közül választhatnak:
 

IMMUNE BOOSTER KOKTÉL

Az immunrendszer erősítése különösen fontos feladat az átmeneti évszakokban. Sokan azonban nem tudják, hogy miként kezdjenek hozzá, hiszen rengeteg lehetőség van, a legtöbb módszer hatékonysága pedig megkérdőjelezhető.

Amennyiben azonban ezt a vitamininfúziós koktélt választjuk, akkor olyan nagymennyiségű vitamint és egyéb természetes anyagot juttathatunk a szervezetünkbe, melyek megacélozzák az immunrendszert és garantáltan felkészítik testünket a betegségek könnyebb leküzdésére.

ANTY BURNOUT KOKTÉL

A burnout, vagy más néven kiégés egyre gyakrabban sújtja azokat, akik túlfeszített, stresszes életmódot folytatnak. Ők azok, akik hamar elveszíthetik motivációjukat és kreativitásukat. Érdemes tudni, hogy ennek a hátterében gyakran a szervezet vitamin- és nyomelemhiánya áll.

Ezért született meg ez a kiégés elleni vitamininfúziós koktél, mely túlzás nélkül egy igazi energiabomba. Ön ismét lendületet kaphat majd a mindennapoknak, segít motivációt és ötleteket szerezni, miközben elég fittséget nyújt ahhoz, hogy könnyebben viselje a mindennapos stresszt.

Az infúziós koktél összetevői együtt hatékonyan csökkentik a fáradtságot, javítják a mentális és fizikai teljesítményt, valamint támogatják a szervezet regenerálódását. Az infúziós kúra közvetlenül a véráramba juttatja a tápanyagokat, így azok gyorsan és hatékonyan hasznosulnak.

BEAUTY KOKTÉL

A Beauty Koktél gyorsan hidratál, méregtelenít, mely az arcbőrön is látható lesz. A kötőszövetek minősége javul. A kognitív funkciókat serkenti. Energetizál, vitalizál, gyors anti-aging hatás tapasztalható.

Az anti-aging infúziós koktélok célja, hogy javítsák a sejtek egészségét, lassítsák az öregedési folyamatokat és támogassák a bőr, a haj és a köröm egészségét. Ez az infúziós kezelés magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, mivel az antioxidánsok fontos szerepet játszanak az öregedés elleni küzdelemben.

SPORTY LIFE KOKTÉL

A sportolók vagy rendszeres testmozgást végzők szervezete mindig extra terhelésnek van kitéve, ezért lényeges, hogy megfelelő mértékben pótolják azokat a tápanyagokat, amelyek erősítik az immunrendszert, az izmokat és fokozzák az anyagcserét is.

Egy aktív életmódot élők és sportolók számára kínálható infúziós kúra célja, hogy támogassa a fizikai teljesítményt, elősegítse a regenerációt, csökkentse a sérülések kockázatát és javítsa az általános egészségi állapotot.

Ez az infúziós kúra segít az aktív életmódot élőknek és sportolóknak fenntartani az optimális teljesítményt, csökkenteni a fáradtságot és támogatni a gyorsabb regenerációt, miközben biztosítja a szükséges tápanyagokat és antioxidánsokat a sejtek egészségéhez.

Nyitva tartás

Az egyes szakrendelések oldalán, illetve szakorvosaink neve mellett találja a rendelési időket.

1132 Budapest, Visegrádi u. 40.

+36 20 344 3733

  • White Facebook Icon

Kapcsolat

Köszönettel vettük üzenetét!

bottom of page